977 57 07 16 ams@tinet.org
Select Page

FESTIVAL DE MÚSIQUES EN TERRES DE CRUÏLLA

És realment extraordinari programar un concert com el que vam viure dins del Festival de Músiques en Terres de Cruïlla. Era tot un repte. Proposar-li a la Meritxell Neddermann una col·laboració amb la Banda de Música de l’Agrupació Musical Senienca. Que ells ens digués sense dubtar-ho que estava encantada amb la idea. Va proposar la llista de temes del concert. I Pep Vila, el director de la Banda de Música, va començar a treballar els arranjaments. 

Els músics de la Banda van poder gaudir de tocar un concert en directe amb la banda de la Meritxell Neddermann. Uns músics que tenen programació als circuits professionals tant nacionals com internacionals. I va ser un goig.

LA SÉNIA, 25 D’ABRIL DE 2024. CASA DE CULTURA

Un moment de l’assaig previ al concert.

Meritxell ens explica com s’ha sentit amb el treball de Pep.

Pep explica el repte que ha suposat arrenjar els temes de la Meritxell.